tirsdag 5. april 2011

Erik blir værende i Leather Lane

Som jeg regner med folk har fått seg med av bloggen til Hr. Ribsskog har han fått ett brev av Mr. Kieron Grimes om at det blir rettegang og han da intill vidre blir værende i leiligheten.

På mange måter er dette en bra ting at han ikke ble kastet ut, da han ihvertfall får ha tak over hodet. På andre måter er dette negativt, da han ikke får den hjelpen han trenger.

Han fikk også ett brev levert under døra dere kan se her :
http://www.flickr.com/photos/37919387@N04/5589657308/sizes/z/in/photostream/

5 kommentarer:

  1. jesus torgeirsen6. april 2011 kl. 20:41

    Jeg elsker det at Baron Erik von Ribbefett-Fittetryne Ribsskog avslører og eksponerer noranons, norfemanons og b-tards på INTAHRWEBZ. Sånn går det når dere bestiller godteri fra SLEMME MENN på INTAHRWEBZ. PWND.

    SvarSlett
  2. Intet behov for trolling. Erik er best når han koker opp ville teorier, på egenhånd, sånn som klagen på djeveldyrkeren på posten i dag vel. Men men. Noe sånt osv.

    SvarSlett
  3. Ville teorier? Se på de ringene, da! Ække no tvil, spør du meg. Det er helt klart en djeveldyrker som er ute etter å utnytte norske jenter. Han spurte tross alt etter adressene!

    SvarSlett
  4. Sant. Hvis satanduden spurte etter adressene, er det definitivt 'noe muffens'. This has a smell to it, I think. Her skal det klages!!1

    SvarSlett