fredag 29. april 2011

Kiwi-Bob og Ribsskog - et glimrende konsept for Deli DeLuca!

For de som har fulgt med de siste ukene i mr. Ribsskogs blogg/mailsammensurium, så har man kanskje fått med seg at han er i intense forhandlinger med flere kjeder om å starte egen avdeling i de mer eksotiske deler av Østlandet. Han har også vært i flittig korrespondanse - eller iaffal forsøkt å komme i kontakt - med den norske folkeheten Kiwi-Bob.
Ribsskog har allerede et øremerket lokale for slik beskjeftigelse a la daglivarer/kioskvarer - nemlig hans fars tidligere vannsengbutikk i Drammen!
Det spennende ved det hele er å se hvordan det skal la seg løse når Ribsskog og far selv er i strid om omsorgssvikt over Erik selv, men dette lar da seg ordne for edle adelsmenn?

Jeg ser frem til å få servert gulrotkake og Dr.Pepper av mr Ribsskog! Hvem vet, kanskje jeg kan legge inn en bestilling på vannseng også?

5 kommentarer:

  1. Erik hasnt posted anything on his blog since wednesday 11th. Whats the deal?

    SvarSlett
  2. He's being bullied by the mafia again.

    SvarSlett
  3. He has started bullying the Merseyside Police as well, even though they called him 'Miss'

    But but

    SvarSlett
  4. Ja ja Erik, nå er det bare 24 timer til du står på gata.
    Sånn er det å snylte på samfundet og skylde på familien og alle andre rundt deg, at dem har ødelagt for deg.
    Dette har du klart 100% sjøl!!!
    Du er lat og en sleip type, som ønsker kun arv istedenfor jobb.
    Sånn har du vært i mange år! skyldt på andre og hatt det veldig morsomt av faenskap du har diktet opp, så andre måtte igjennom for at du har en syk fantasi oppi hode ditt.
    Så Erik, du fortjener dette!
    Det er jo vanskelig å nå inn til deg, siden du er en syk mann, psykisk syk mann.
    Jeg håper du en dag tar til vett å får lagt deg inn på en avd.(psykatri) dem tar deg imot med åpne armer! TRO MEG!

    Erik hvordan i he....te tror du at du kan klare å få jobb med den møkkabloggen din.
    Skjønner du faen ingenting eller??? Tror faen du ikke vil ha jobb jeg, du har jo heller ikke klart å beholde noen jobber i hele tatt. Du er jo avskjediget flere steder og forflyttet , siden du ikke kan samarbeide med noen, du er jo uvenner med alle rundt deg.
    Skyld på familien din og gamle kompiser at dem har mobba deg, alle som leser om deg skjønner jo at du er og har problem med deg sjøl og andre rundt deg. Erik igjen søk hjelp, det finnes piller til sånne som deg, det kalles psykisk avd.
    Eller følg hodet og magafølelsen din, og du ser hvem vei det går, først gata så til he...te igjen.
    Erik vis du ikke hadde vært så lat og arbeidssky
    så hadde du kommet langt med den utdannelsen din. Men en mann på 40 år sitter som en fjortis å skriver syteblogg hvor hardt det er å overleve i et samfunn. Erik du har kun deg selv, ingen dame eller unger. Hva faen klager du etter, Hvorfor skal vi hjelpe deg med rettigheter?????
    Erik begrav øksa di! reis hjem til moderlandet og få hjelp og til faren din og be om unnskylding og han hjelper deg videre til du blir bra.
    Hvis ikke, så ser du hvordan ting utvikler seg med det hode du har idag, ERIK HODE DITT ER IKKE FRISKT!( ERIK DU ER SYK) DU må ha en pille i magan Erik så blir du frisk.(ikke pinex, Erik)

    Hilsen en som ser at du er syk Erik!

    SvarSlett
    Svar
    1. Fikk en liten, forsiktig lulz, men ble mest trist, egentlig.

      Slett